ПИН изолатор

 • Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК±25/3Т20

  Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК±25/3Т20

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФПК-+-25/3Т20

  Тип:Цомпосите Пин изолатор

  Материјал:Силиконска гума, композитни полимер

  Апликација:Висок напон

  Назив производа: полимерна иглаизолатор

  Боја:Греи

  Надморска висина: ≤1500 м

  Максимална брзина ветра: ≤35 м/с

  Референтни стандард: АНСИ и ИЕЦ

  Температура околине: -40°Ц~+40°Ц

  Интензитет земљотреса:: ≤8

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Лоцк Пин:Укључи

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета/дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Лука:Шангај

 • Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК-10/5Т20-03

  Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК-10/5Т20-03

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФПК-10/5Т20-03

  Тип:Цомпосите Пин изолатор

  Материјал:Силиконска гума, композитни полимер

  Апликација:Висок напон

  Назив производа: полимерна иглаизолатор

  Боја:Греи

  Надморска висина: ≤1500 м

  Максимална брзина ветра: ≤35 м/с

  Референтни стандард: АНСИ и ИЕЦ

  Температура околине: -40°Ц~+40°Ц

  Интензитет земљотреса:: ≤8

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Лоцк Пин:Укључи

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета/дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Лука:Шангај

 • Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК-10/5Т20-04

  Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК-10/5Т20-04

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФПК-10/5Т20-04

  Тип:Цомпосите Пин изолатор

  Материјал:Силиконска гума, композитни полимер

  Апликација:Висок напон

  Назив производа: полимерна иглаизолатор

  Боја:Греи

  Надморска висина: ≤1500 м

  Максимална брзина ветра: ≤35 м/с

  Референтни стандард: АНСИ и ИЕЦ

  Температура околине: -40°Ц~+40°Ц

  Интензитет земљотреса:: ≤8

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Лоцк Пин:Укључи

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета/дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Лука:Шангај

   

 • Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолаториФПК-10/5Т20-02

  Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолаториФПК-10/5Т20-02

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФПК-10/5Т20-02

  Тип:Цомпосите Пин изолатор

  Материјал:Силиконска гума, композитни полимер

  Апликација:Висок напон

  Назив производа: полимерна иглаизолатор

  Боја:Греи

  Надморска висина: ≤1500 м

  Максимална брзина ветра: ≤35 м/с

  Референтни стандард: АНСИ и ИЕЦ

  Температура околине: -40°Ц~+40°Ц

  Интензитет земљотреса:: ≤8

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Лоцк Пин:Укључи

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета/дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Лука:Шангај

 • Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК-1/5Т20

  Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК-1/5Т20

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФПК-1/5Т20

  Тип:Цомпосите Пин изолатор

  Материјал:Силиконска гума, композитни полимер

  Апликација:Висок напон

  Назив производа: полимерна иглаизолатор

  Боја:Греиили црвена

  Надморска висина: ≤1500 м

  Максимална брзина ветра: ≤35 м/с

  Референтни стандард: АНСИ и ИЕЦ

  Температура околине: -40°Ц~+40°Ц

  Интензитет земљотреса:: ≤8

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Лоцк Пин:Укључи

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета/дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити