Силиконски изолатор

 • Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК-1/5Т20

  Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК-1/5Т20

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФПК-1/5Т20

  Тип:Цомпосите Пин изолатор

  Материјал:Силиконска гума, композитни полимер

  Апликација:Висок напон

  Назив производа: полимерна иглаизолатор

  Боја:Греиили црвена

  Надморска висина: ≤1500 м

  Максимална брзина ветра: ≤35 м/с

  Референтни стандард: АНСИ и ИЕЦ

  Температура околине: -40°Ц~+40°Ц

  Интензитет земљотреса:: ≤8

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Лоцк Пин:Укључи

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета/дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-36/7

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-36/7

  Високонапонски потпорни изолатор36KVПолимерни композит

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФЗСВ-36/7

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета / дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-35/10

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-35/10

  Подршка високог напона Изолатор35KV Полимерни композит

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФЗСВ-35/10

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа:Фибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета/дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-25/10

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-25/10

  Високонапонски потпорни изолатор25КВ полимерни композит

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФЗСВ-25/10

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета / дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-24/5

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-24/5

  Високонапонски потпорни изолатор24KVПолимерни композит

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФЗСВ-24/5

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа:Фибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-15/10

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-15/10

  Високонапонска потпора изолатору од 15КВ полимерног композита

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број: ФЗСВ-15/10

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета / дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни изолатор постоља ФПК-25/12.5

  Композитни изолатор постоља ФПК-25/12.5

   

  Високонапонски изолатор постоља за подршку 115КВ полимерни композит

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФПК-25/12.5

  Тип:Инсулатор Пост

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа:Фибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета / дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни изолатор постоља ФПК-15/12.5

  Композитни изолатор постоља ФПК-15/12.5

   

  Високонапонска потпора изолатору од 15КВ полимерног композита

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број: ФПК-15/12.5

  Тип:Инсулатор Пост

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа:Фибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета / дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни пост 57-3

  Композитни пост 57-3

   

  Високонапонски потпорни изолатор35КВ полимерни композит

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:57-3

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа:Фибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни стубни изолатор 57-2Д

  Композитни стубни изолатор 57-2Д

   

  Високонапонски потпорни изолатор25КВ Полимерни композит

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:57-2Д

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа:Фибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета / дрвена кутија

  Место порекла: Јиангки, Кина

  OЕМПроизводња:прихватити

  Величина паковања:41*34*22цм/10ком

  Лука:Шангај

 • Композитни изолатор постоља ФПК-35/8

  Композитни изолатор постоља ФПК-35/8

  Високонапонски потпорни изолатор35КВ Полимерни композит

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФПК-35/8

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета / дрво

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни изолатор постоља ФПК-35/12.5

  Композитни изолатор постоља ФПК-35/12.5

   

  Високонапонски изолатор постоља за подршку 115КВ полимерни композит

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФПК-35/12.5

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа: ЕЦРФибер гласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета / дрво

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

1234Следећи >>> Страна 1 / 4