Производи

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-220/6

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-220/6

  Високонапонски потпорни изолатор220КВ Полимерни композитМарка:ЕЦИ

  Модел Број:ФЗСВ-220/6

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа: ЕЦРСтаклена влакна

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-115/12.5

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-115/12.5

  Високонапонски изолатор постоља за подршку 115КВ полимерни композит

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФЗСВ-115/12.5

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа:Стаклена влакна

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета

  OЕМПроизводња:прихватити

  Величина паковања:41*34*22цм/10ком

  Лука:Шангај

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-85/12.5

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-85/12.5

  Високонапонски потпорни изолатор85КВ полимерни композит

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФЗСВ-85/12.5

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа: ЕЦРСтаклена влакна

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање: дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Лука:Шангај

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-69/12.5

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-69/12.5

  Високонапонски потпорни изолатор69KVПолимерни композит

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФЗСВ-69/12.5

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа: ЕЦРСтаклена влакна

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање: дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Лука:Шангај

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-220/6

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-220/6

  Високонапонски изолатор постоља за подршку 220КВ полимерни композит

  Име бренда: ЕЦИ

  Број модела: ФЗСВ-220/6

  Тип: композитни изолатор стубова

  Материјал: композитни полимер, силиконска гума

  Примена: Висок напон

  Назив производа: Пост композитни изолатор

  Боја: сива

  Материјал штапа: ЕЦР фибергласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандард: ИЕЦ61952

  Паковање: Картон / палета

  ОЕМ производња: прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни изолатор постоља ФПК-35/12.5

  Композитни изолатор постоља ФПК-35/12.5

  Детаљи о производу: Полимерни композитни изолатор од 115КВ високог напона

  Име бренда: ЕЦИ

  Број модела: ФПК-35/12.5

  Тип: композитни изолатор стубова

  Материјал: композитни полимер, силиконска гума

  Примена: Висок напон

  Назив производа: Пост композитни изолатор

  Боја: сива

  Материјал штапа: ЕЦР фибергласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандард: ИЕЦ61952

  Паковање: Картон / палета / дрво

  ОЕМ производња: прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК-1/5Т20

  Високонапонска изолација електричних пинова композитни изолатори ФПК-1/5Т20

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФПК-1/5Т20

  Тип:Цомпосите Пин изолатор

  Материјал:Силиконска гума, композитни полимер

  Апликација:Висок напон

  Назив производа: полимерна иглаизолатор

  Боја:Греиили црвена

  Надморска висина: ≤1500 м

  Максимална брзина ветра: ≤35 м/с

  Референтни стандард: АНСИ и ИЕЦ

  Температура околине: -40°Ц~+40°Ц

  Интензитет земљотреса:: ≤8

  Материјал штапа: ЕЦРСтаклена влакна

  Лоцк Пин:Укључи

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета/дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-115/12.5

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-115/12.5

  Високонапонски изолатор постоља за подршку 115КВ полимерни композит

  Име бренда: ЕЦИ

  Број модела: ФЗСВ-115/12.5

  Тип: композитни изолатор стубова

  Материјал: композитни полимер, силиконска гума

  Примена: Висок напон

  Назив производа: Пост композитни изолатор

  Боја: сива

  Материјал штапа: стаклена влакна

  Карактеристика: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока

  механичка чврстоћа итд

  Стандард: ИЕЦ61952

  Паковање: Картон / палета

  ОЕМ производња: прихватити

  Величина паковања: 41 * 34 * 22 цм / 10 ком

  Лука: Шангај

  Место порекла: Јиангки, Кина

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-85/12.5

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-85/12.5

  Високонапонски изолатор постоља за подршку 85КВ полимерни композит

  Име бренда: ЕЦИ

  Број модела: ФЗСВ-85/12.5

  Тип: композитни изолатор стубова

  Материјал: композитни полимер, силиконска гума

  Примена: Висок напон

  Назив производа: Пост композитни изолатор

  Боја: сива

  Материјал штапа: ЕЦР фибергласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандард: ИЕЦ61952

  Паковање: дрвена кутија

  ОЕМ производња: прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Лука: Шангај

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-69/12.5

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-69/12.5

  Високонапонски изолатор постоља за подршку 69КВ полимерни композит

  Име бренда: ЕЦИ

  Број модела: ФЗСВ-69/12.5

  Тип: композитни изолатор стубова

  Материјал: композитни полимер, силиконска гума

  Примена: Висок напон

  Назив производа: Пост композитни изолатор

  Боја: сива

  Материјал штапа: ЕЦР фибергласс

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандард: ИЕЦ61952

  Паковање: дрвена кутија

  ОЕМ производња: прихватити

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Лука: Шангај

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-36/7

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-36/7

  Високонапонски потпорни изолатор36KVПолимерни композит

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФЗСВ-36/7

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа: ЕЦРСтаклена влакна

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета / дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

 • Композитни стубни изолатор ФЗСВ-35/10

  Композитни стубни изолатор ФЗСВ-35/10

  Подршка високог напона Изолатор35KV Полимерни композит

  Место порекла: Јиангки, Кина

  Марка:ЕЦИ

  Модел Број:ФЗСВ-35/10

  Тип:Композитни стубни изолатор

  Материјал:Композитни полимер, силиконска гума

  Апликација:Висок напон

  Назив производа:Пост композитни изолатор

  Боја:Греи

  Материјал штапа:Стаклена влакна

  Карактеристике: Отпоран на топлоту, мала тежина, висока механичка чврстоћа итд

  Стандардно:ИЕЦ61952

  Паковање:Картон / палета/дрвена кутија

  OЕМПроизводња:прихватити

123456Следећи >>> Страна 1 / 6